Selv om man skal ned i vekt kommer det anledninger hvor man gjerne vil servere dessert. Kommer de anledningene sjeldent er det selvfølgelig bare å servere det du ønsker. Kommer derimot disse anledningene litt oftere enn du egentlig ønsker når du er midt i en livsstilsendring, kan det være lurt å tenke over hva du serverer innimellom. Denne mangopuddingen inneholder litt sukker fra pureen, men lite fett. Dette er en lett og frisk dessert med få ingredienser. Dette er en litt ukjent dessert i Norge, men den er absolutt å anbefale. En av ingrediensene er mangopure. Denne kan du lage selv, eller kjøpe ferdig på butikken. Vi har kjøpt en ferdig boks. Den røres lett sammen før du setter den kaldt, gjerne over natten. Server med litt ristet kokos, så har du en super dessert som ikke sprenger energibudsjettet!
Du trenger:
- Ca. 4,5 dl mangopure.
- 2 dl lett kokosmelk
- 2 dl vann
- 6 gelatinplater
- Revet kokost
Slik gjør du:
Start med å bløtlegg gelatinen. Når den er myk nok koker du opp vannet og tilsetter gelatinen. Når gelatinen så den smelter. Når den er smeltet heller du oppi både mangopureen og kokosmelken og rører godt. Hell så oppi serveringsglass. Denne oppskriften gir 4 gode porsjoner eller 6 mindre. Sett kaldt i minst 6 timer, men aller helst over natten. Dryss over litt revet kokos før servering.