Forside med bilde

Om Kosthjelpen

Ferdige måltider laget etter ditt behov

Vi har lenge savnet et enkelt, men sunt verktøy for å hjelpe deg som skal ned i vekt. I lys av dette utviklet vi Kosthjelpen. Kosthjelpen er et ferdig sammensatt kosthold med tett oppfølging av fagpersoner. Du får ferdige måltider laget etter ditt behov.

Hvem står bak?

Kirsti Holt Nilsen - Personlig kostveileder : Kosthjelpen

KIRSTI HOLT-NILSEN

Personlig kostveileder: Kosthjelpen

Kirsti er 55 år og har med sin bachelorgrad i ernæring jobbet med faget i mange år. Som instruktør på treningssenter, motiverer hun også mange til en sunn og aktiv livsstil. Etter å ha jobbet med mat, helse og trening i over 20 år, bidrar hun med viktig og bred erfaring.

Kontakt: kirsti@kosthjelpen.no
Tlf: +47 936 70 350

Dina Tufte - Personlig kostveileder : Kosthjelpen

DINA TUFTE

Personlig kostveileder: Kosthjelpen
Personlig kostveileder: Torget Medisinske Senter

Dina er 26 år, og med en fersk mastergrad i ernæring bidrar hun med den nyeste kunnskapen fra ernærings-forskningen. Dina er opptatt av at mat skal være smakfullt, men enkelt i hverdagen. Hun er også opptatt av sammenhengen mellom et sunt kosthold og bevegelse i hverdagen.

Kontakt: dina@kosthjelpen.no
Tlf: +47 473 17 303


Stort fokus på mer trening og bevegelse

Nyere forskning viser at man ikke blir overvektig av å ikke trene, men man slutter å trene fordi man er overvektig. Fysisk aktivitet har en rekke helsegevinster og derfor har Kosthjelpen stort fokus på å få inn mer trening og bevegelse.
Selv om trening ikke får deg ned i vekt vil fysisk aktivitet reduserer risikoen for hjerte-kar sykdommer, diabetes type 2, benskjørhet og en rekke andre livsstilssykdommer. Den psykologiske virkningen av trening er allikevel det som de fleste oppgir som viktigst.

NATHALIE NILSEN

Personlig trener og muskelterapeut

Nathalie er 35 år, og kan vise til en mangeårig bakgrunn som personlig trener og muskelterapeut. Hun er også sykepleierstudent. Fysisk aktivitet, idrett og trening har alltid vært en viktig del av hennes liv, og den gleden det har gitt henne, er noe hun brenner for å dele med andre.

Kontakt: nathalie@kosthjelpen.no
Tlf: +47 415 66 411

Slide
Hvordan komme i gang?

Ved oppstart vil du ha en kartleggingssamtale med en av våre personlige kostveiledere. Du vil få tilbud om en kroppsanalyse ved hver oppfølgingstime. Kosthjelpen er kun tilgjengelig under oppfølging av en fagperson.

Slide

Copyright 2023 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!