Forside med bilde

Tilbakemeldinger

Dette kan umulig være sunt, det smaker jo så godt!

MANN, 45 ÅR


God mat og god oppfølging av en diett som er lett å følge! Minus 12 kg på 8 uker er helt utrolig. Og det viktigste…. formen er bedre og hvilepulsen har gått ned fra 78 til 62. Jeg er klar til å fortsette!

KVINNE, 60+ ÅR


Det er bare fordeler! På 6 uker har jeg oppnådd enorm helsegevinst gjennom Kosthjelpen. Blodsukker, kolesterol, B12 og D vitamin – alt er nå perfekt innenfor normale rammer. Overskudd og søvn er mye bedre. Til og med min nesespray-avhengighet har jeg fått bukt med. Og prikken over i’en – jeg er 10 kg lettere. Bedre blir det ikke!

KVINNE, 55 ÅR


Veldig enkelt opplegg å følge fordi maten er ferdiglaget. Jeg slipper å være usikker på hva jeg bør spise og hva jeg ikke bør spise. Jeg slipper å telle kalorier, da Kosthjelpen allerede har gjort dette for meg. Det går litt sport i å følge et fast opplegg, samt lettere å unngå småspising/unødig spising nå. Jeg var litt sulten de 2-3 første dagene, men er mett når jeg følger dietten, selv med lite mat. Maten er god på smak og jeg gleder meg spesielt når jeg skal ha Tacosuppen. Veldig greit med fryste porsjoner, går raskt å varme og er alltid fersk. Jeg er laktoseintolerant og har svært stabil mage med denne dietten.

Dette er et supert opplegg som alle kan klare å følge med litt individuell tilpasning.

KVINNE, 52 ÅR
Slide
Hvordan komme i gang?

Ved oppstart vil du ha en kartleggingssamtale med en av våre personlige kostveiledere. Du vil få tilbud om en kroppsanalyse ved hver oppfølgingstime. Kosthjelpen er kun tilgjengelig under oppfølging av en fagperson.

Slide

Copyright 2023 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!