Forside med bilde
Slik fungerer det

Kosthjelpen er et ferdig sammensatt kosthold med tett oppfølging av fagpersoner. Du får ferdige måltider tilpasset ditt energibehov.

Det er bevist at oppfølging over tid er nøkkelen til varig endring. Ved oppstart vil du ha en kartleggingssamtale med en av våre behandlere, der vi i samarbeid blir enige om du skal starte i trinn 1 eller trinn 2. Vektnedgang handler om mer en kun å spise mindre og bevege seg mer. For å sikre varig endring er det også viktig med fokus på årsaken til den opprinnelige vektoppgangen og opprettholdelse av høy vekt. Sammen med din personlige kostholdsveileder vil dere lære gode verktøy til å skape en varig endring.

 Du vil få tilbud om en kroppsanalyse ved hver oppfølgingstime. Dette for å opprettholde motivasjonen din samt måle fremgang. Kosthjelpen er kun tilgjengelig under oppfølging av en fagperson. Ved behov tas nødvendige blodprøver ved oppstart og under vektnedgangen.

Du vil få utlevert måltider for 15 dager av gangen. Måltidene er i hovedsak frosne. Dette for optimal holdbarhet og bevaring av næringsstoffer. Alle måltidene er nøye sammensatt og utviklet av oss i Kosthjelpen. De blir laget fra bunnen av lokale produsenter i Sandefjord.

Kosthjelpen – trinn for trinn

TRINN 1

Her spiser du minimum fire måltider fra Kosthjelpen hver dag. Enklere blir det ikke.

Det forventes størst vektnedgang på dette trinnet. Sammen med din behandler blir dere enige om hvor lenge Trinn 1 skal vare.

TRINN 2

I dette trinnet vil du bytte ut middagen fra Kosthjelpen med egenlaget middag. Det er derfor viktig at du kommer til oppfølging, så du får god veiledning på hvordan du setter sammen dette måltidet.

TRINN 3

I dette trinnet bytter du i tillegg ut lunsjen fra Kosthjelpen med egenlaget lunsj. Det vil si at du spiser to måltider fra Kosthjelpen og to egenlagede måltider. Igjen er det viktig med oppfølging for videre veiledning på måltidssammensetning og mengde.

TRINN 4

I dette trinnet spiser du 0-2 måltider fra Kosthjelpen. Du har nå nådd ditt vektmål, og fokuset vårt vil være å stabilisere vekten din. Kosthjelpen er designet som et vektstabiliseringskosthold.


Pris

Pris vil variere utifra hvor mye du trenger å gå ned i vekt. Kosthjelpen kommer ikke i tillegg til ditt matbudsjett men istedenfor. Du vil merke at det å slippe å gå i butikken også er en hjelp til å ikke handle inn unødvendige matvarer/fristelser. For deg som har en travel hverdag er Kosthjelpen perfekt da den er ferdig laget og kun trenger enkel tilberedning.

Priseksempel:

Mat for 15 dager: kr 3500,- inkl mva

Oppfølging: kr 2000,- for 1 oppstartssamtale og 2 oppfølginger

Slide
Hvordan komme i gang?

Ved oppstart vil du ha en kartleggingssamtale med en av våre personlige kostveiledere. Du vil få tilbud om en kroppsanalyse ved hver oppfølgingstime. Kosthjelpen er kun tilgjengelig under oppfølging av en fagperson.

Slide

Copyright 2021 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse