Forside med bilde
Slik fungerer det

Kosthjelpen er et ferdig sammensatt kosthold med tett oppfølging av fagpersoner. Du får ferdige måltider tilpasset ditt energibehov.

Det er bevist at oppfølging over tid er nøkkelen til varig endring. Ved oppstart vil du ha en kartleggingssamtale med en av våre behandlere, der vi i samarbeid blir enige om du skal starte i trinn 1 eller trinn 2. Vektnedgang handler om mer en kun å spise mindre og bevege seg mer. For å sikre varig endring er det også viktig med fokus på årsaken til den opprinnelige vektoppgangen og opprettholdelse av høy vekt. Sammen med din personlige kostholdsveileder vil dere lære gode verktøy til å skape en varig endring.

 Du vil få tilbud om en kroppsanalyse ved hver oppfølgingstime. Dette for å opprettholde motivasjonen din samt måle fremgang. Kosthjelpen er kun tilgjengelig under oppfølging av en fagperson. Ved behov tas nødvendige blodprøver ved oppstart og under vektnedgangen.

Du vil få utlevert måltider for 15 dager av gangen. Måltidene er i hovedsak frosne. Dette for optimal holdbarhet og bevaring av næringsstoffer. Alle måltidene er nøye sammensatt og utviklet av oss i Kosthjelpen. De blir laget fra bunnen av lokale produsenter i Sandefjord.

Kosthjelpen – trinn for trinn

TRINN 1

Her spiser du minimum fire måltider fra Kosthjelpen hver dag. Enklere blir det ikke.

Det forventes størst vektnedgang på dette trinnet. Sammen med din behandler blir dere enige om hvor lenge Trinn 1 skal vare.

TRINN 2

Du vil fortsette vektnedgangen din på dette trinnet. Her spiser du to til tre måltider fra Kosthjelpen daglig. Dette tilpasses individuelt i samarbeid med din personlige kostveileder. Til de resterende måltider vil du få individuell veiledning på antall måltider, mengde og riktig sammensetning av måltidet.

I denne fasen er oppfølgingssamtalene viktig. Sammen vil dere bli enige om hvor lenge du skal stå på Trinn 2.

TRINN 3

Du har nå gått ned i vekt og oppnådd en stor helsegevinst. Her fokuserer vi på å stabilisere vekten din.

Sammen med din personlige kostveileder vil du på dette trinnet få veiledning til å tilpasse kostholdet etter ditt behov og din hverdag. Dersom du ønsker å supplere kostholdet ditt med måltider fra Kosthjelpen er dette selvfølgelig mulig.


Priseksempel

Pris vil variere utfra hvor mye du trenger å gå ned i vekt. Fra kr 5.500,- vil du få både mat til vektreduksjon og oppfølging med kroppsanalyse.

Slide
Hvordan komme i gang?

Ved oppstart vil du ha en kartleggingssamtale med en av våre personlige kostveiledere. Du vil få tilbud om en kroppsanalyse ved hver oppfølgingstime. Kosthjelpen er kun tilgjengelig under oppfølging av en fagperson.

Slide

Copyright 2021 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse