En kyllingsandwich på grovbrød kan være et godt alternativ både til lunsj og middag! Brød er overhodet ikke noe man må kutte når man skal ned i vekt, og har man tid og overskudd til å bake det selv metter det enda mer enn det du kjøper i butikken. Grovbrød er en god kilde til fiber og protein. Det er også lett å legge til en en god porsjon grønnsaker, som gjør måltidet komplett. Vi har brukt to skiver, men skal du spise det som en enkel lunsj kan det hende det holder med en skive.
Du trenger:
- Grovbrød
- Kyllingfilet
- Avokado
- Edemamebønner
- Salat
- Tomat
- Pesto
Slik gjør du:
Start med å steke kyllingfileten om du ikke kjøper ferdig stekt kylling. Brun fileten på begge sider på medium/høy varme. Når begge sidene har fått en stekeskorpe setter du ned varmen på platen til lav/medium og setter på lokk. Snu fileten innimellom og la ligge til fileten er gjennomstekt. Mos avokadoen og skjær opp grønnsaker mens du venter på kyllingen. Når kyllingen er ferdig dandere du salat, most avokado, edamamebønner og tomatskiver på en skive. Skjær opp kyllingen i skiver og legg oppå grønnsakene. Topp med litt rød pesto om du ønsker mer smak. Her kan du selvfølgelig bruke de grønnsakene du selv ønsker og liker best!