Det er viktig å skille mellom hverdag og helg. Ikke bare om du skal ned i vekt, går gjennom en livsstilsendring, prøver å stabilisere vekten eller er normalvektig men ønsker å spise sunt. Skille mellom hverdag og helg har sklidd helt ut i den verden vi lever i idag hvor det er muligheter til kos hver eneste dag, og man skal spise luksusmåltider til hvert eneste måltid.
Du trenger:
- 2 ss lettrømme
- 2 ss lettmajones
- 2 ss mager kesam
- 2 kyllingfileter
- 1/2 boks mais
- 2 vårløkstenger
- 1/2 paprika i små biter
- 2 ts karri
- 2 ts paprikakrydder
- Salt og Pepper
Slik gjør du:
Start med å tilbered kyllingfileten. Du kan tilberede den slik du selv ønsker, jeg stekte den i pannen på høy varme for å få en stekeskorpe på begge sider før jeg satt ned varmen og la på lokk slik at den ble gjennomstekt. Du kan fint steke den i ovnen også. Mens kyllingen tilberedes blander du sammen dressingen. Bland alt godt sammen og smak deg til med krydderet. Når kyllingen er ferdig river du den fra hverandre i mindre biter med to gafler, før du blander kyllingen med dressingen. Holder opp mot en uke i en lufttett boks i kjøleskapet.