Kremet kyllingpålegg

Det er viktig å skille mellom hverdag og helg. Ikke bare om du skal ned i vekt, går gjennom en livsstilsendring, prøver å stabilisere vekten eller er normalvektig men ønsker å spise sunt. Skille mellom hverdag og helg har sklidd helt ut i den verden vi lever i idag hvor det er muligheter til kos hver eneste dag, og man skal spise luksusmåltider til hvert eneste måltid.

Du trenger:

  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss lettmajones
  • 2 ss mager kesam
  • 2 kyllingfileter
  • 1/2 boks mais
  • 2 vårløkstenger
  • 1/2 paprika i små biter
  • 2 ts karri
  • 2 ts paprikakrydder
  • Salt og Pepper

Slik gjør du:

Start med å tilbered kyllingfileten. Du kan tilberede den slik du selv ønsker, jeg stekte den i pannen på høy varme for å få en stekeskorpe på begge sider før jeg satt ned varmen og la på lokk slik at den ble gjennomstekt. Du kan fint steke den i ovnen også. Mens kyllingen tilberedes blander du sammen dressingen. Bland alt godt sammen og smak deg til med krydderet. Når kyllingen er ferdig river du den fra hverandre i mindre biter med to gafler, før du blander kyllingen med dressingen. Holder opp mot en uke i en lufttett boks i kjøleskapet.

Slide

Copyright 2023 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!