Eplechips

bilde av eplechips

En utfordring for mange som skal ned i vekt er det kjente sukkersuget. Mange spiser veldig bra gjennom dagen, men så fort kvelden kommer åpnes godteriskuffen. Det er flere strategier for å unngå dette, og dette er det viktig å jobbe med. Skulle man til tross for disse fortsatt ha lyst på noe godt er det greit å ha noen alternativer som ikke velter dagens energibudsjett. Et veldig godt alternativ er sprø eplechips. Disse smaker som godteri, men inneholder bare gode ting for kroppen. Disse kan spises til en hver anledning og er veldig greie å ha i skapet.

Du trenger:

  • Ønsket mengde epler
  • Kanel

Slik gjør du:

Sett ovnen på 90 grader varmluft. Fjern kjernehuset og kutt eplet i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin om du har. Tørk av så mye fuktighet du klarer, legg skivene utover en bakeplate og strø over litt kanel om ønskelig. Sett i ovnen i 1,5 til 2 timer. Underveis er det viktig å åpne ovnsdøren for å slippe ut damp. Sett så ovnen på 50 grader og la stå i 1-3 timer, avhengig av hvor sprø du vil ha de. De blir sprøere så fort de kjøles ned. Nyt!

Slide

Copyright 2023 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!