Oppgradert hverdagspasta

På dagene med ekstra høyt tempo er det greit å ha noen middagsalternativ som krever lite, både når det gjelder ingredienser og tid. Her hjemme har vi en fast rett som går igjen de dagene vi har lite igjen i kjøleskapet eller vi har lite tid. Disse ingrediensene passer jeg på å alltid ha i hus da de har lang holdbarhet og koster lite. En pastamiddag trenger overhodet ikke å være usunn, så lenge du legger til de riktige tingene. Denne er i tillegg vegetarisk og du har hele 8 forskjellige kilder til fiber og gode bakterier for tarmen.

Du trenger:

  • Fullkornspasta
  • Tomatbasert pastasaus
  • Røde linser
  • Kikerter
  • Løk
  • Hvitløk
  • Gulrot
  • Mais
  • Fetaost om ønskelig

Slik gjør du:

  • Aller først skyller du både kikertene og linsene. Legg kikertene på litt papir så de får tørket av seg. Deretter begynner du med å koke pastaen etter anvisning på pakken. Mens dette koker skjærer du opp løk og hvitløk som du surrer i litt olje i en kjele. Når dette begynner å bli blankt tilsetter du pastasausen. Riv gulrot og tilsett dette sammen med både mais og linser. Nå skal dette stå på putre mens resten gjør seg ferdig. Kikertene steker du på medium-høy varme i litt olje under lokk. Disse vil «poppe» som maiskorn. Når pastaen er ferdig er det bare dandere pasta, pastasaus og kikertene på toppen. Om du er glad i ost må du gjerne toppe med litt fetaost, vi bruker den i blokk og ikke i olje.
Slide

Copyright 2023 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!