Snickersdadler

Selv om man skal ned i vekt betyr ikke det at man aldri skal spise noe søtt igjen. Det er dog mange som har litt utfordringer med å kontrollere mengden. For noen er det nyttig å kutte ut godteri og snacks helt for en periode, mens for andre holder det å redusere mengden. Skulle man ha et stort behov for noe søtt kan det være lurt å se etter andre matvarer enn godteri, kjeks og potetgull for å se om det kan tilfredsstille suget.

Dadler har begynt å bli mer og mer populært i Norge. De har en karamellaktig smak og kan brukes som et naturlig godteri. De inneholder en god dose fiber og andre mineraler som gjør det til en næringssrik snack. Vi har tilsatt to andre ingredienser for å gjøre de enda bedre, samtidig som de metter mer og løfter næringsinnholdet et hakk. I peanøttsmøret får du både proteiner, umettet fett, fiber og andre næringsstoffer i tillegg.

Du trenger:

  • Dadler
  • Penøttsmør, se etter det med mest peanøtter i
  • Sjokolade, gjerne mørk

Slik gjør du:

Lag et snitt i dadlene og fjern steinene. Fyll deretter dadlene med peanøttsmør og strø litt mørk sjokolade på toppen. Disse holder noen dager i en lufttett boks i kjøleskapet, så du kan fint lage end håndfull eller to av gangen og fordele utover uken.

Slide

Copyright 2023 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!