Vi samarbeider med Frisk!

Endelig kan vi fortelle at Kosthjelpen har inngått et samarbeid med Frisk. Frisk er «en digital helsetjeneste som hjelper mennesker å holde seg friske, og gir raskt og enkelt legehjelp når du trenger det». Frisk består av leger og spesialister som gir det rask hjelp når du trenger det. Et tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper gjør at vi kan vi deg som kunde et enda bedre helsetilbud.

Frisk er som nevnt en digital helsetjeneste, som betyr at alle konsultasjoner foregår på videomøte. Det betyr at du veier deg hjemme, så tar vi utgangspunkt i dette tallet på hvert møte. Har du en smartklokke kan du koble den opp til Frisk kontoen din, så kan vi som behandlere få opp dine vitale helsedata. Dette vil hjelpe oss som behandlere til å tilrettelegge enda bedre for deg som kunde. Vi kan også hjelpe deg med å rekvirere blodprøver om det er behov for det ved oppstart eller underveis. Hos Frisk kan du velge om du vil abonnere på et helsemedlemskap for en langsiktig oppfølging, ellers er det også mulig med enkelttimer. Du kan lese mer om alle tjenestene til Frisk på www.friskhealth.no

Dette gjør at vi i Kosthjelpen også når ut til alle dere som ikke fysisk kan komme på kontoret vårt i Sandefjord og Larvik. Vi beholder selvfølgelig begge kontorene, så du som er lokal kan velge om du vil ta det på nett eller fysisk. Vi jobber med en nettbutikk slik at vi snart kan sende maten før til hele Østlandet og flere deler av Norge på sikt. Vi gleder oss til å kunne hjelpe enda flere i tiden fremover!

Slide

Copyright 2023 © Kosthjelpen AS // Webdesign: InHouse

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!